Öl, öl, öl och andra saker som karlar gillar

Boxning en hjärndöd sport


skrivet den 08 aug av Benny, klockan:11:35
Jag måste säga att jag tycker att boxning är en hjärndöd sport. Det är lätt att förstå att sporten har uppkommit och det är lätt att förstå tjusningen med den, men det är ändå en hjärndöd sport. Två män/kvinnor i en ring som slår på varandra i X ronder eller tills någon har fått ett så hårt slag mot huvudet att den inte reser sig igen. Vem som  helst förstår ju att det kommer gå illa och vem som helst förstår att upprepade slag mot huvudet är skadligt. Till detta kommer att det är en bedömningssport, jag har svårt för sporter där dommaren helt avgör vem som vinner, nä lägg ner tycker jag allt.... Här är ytterligare ett bevis för att det inte är nyttigt....

Vad ska jag käka till lunch idag för övrigt... Någon som har några förslag?

Några dryckes förslag för kvällen? Jag ska nog dricka ett par öl...

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed