Öl, öl, öl och andra saker som karlar gillar

Då var det dags att dricka lite öl utomhus, jag och polarna har betsämt oss för att ta fram grillen och mitt partytält. Partytältet lär behövas med tanke på vädret (som inte ser ut att bli nått vidare framöver heller).

På tal om något helt annat, man får visst passa sig för var man surfar på jobbet nuförtide... Det mesta kan viss klassas som porr av vissa filter....

Usch... Det tar emot att ge sig ut idag, vi får hoppas att mitt partytält håller för väder och vind... Själv kommer jag nog klara mig bra har man bara fått ett gäng öl innanför västen så står man sig i väder och vind. Det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder hörde jag mitt befäl i lumpen upprepa var gång det var lite fuktigt ute, fy fan för den stollen. Vad hjälper tjocka byxor och tröjor jämnför med en kvarte whisky. Ingenting! Whiskey värmer är även när byxor och tröjor är genomblöta!

Nu dags att öppna försa burken.... Föresten kolla in denna reklamen, den är rätt kul! :)

 

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed