Öl, öl, öl och andra saker som karlar gillar

Det blir nog några öl ikväll


skrivet den 25 maj av Benny, klockan:13:15
Det blir nog öl ikväll med polarna som ska titta på fotboll, jag måste säga att jag är inte är direkt fotbollsintresserad men att titta på fotboll är en bra ursäkt för att dricka öl. De få gånger jag tittar på fotboll brukar det handla om landskamper, EM och VM och på den nivån. Gärdsgårdsserien Allsvenskan är otroligt ointressant, en riktigt urusel B-serie det förvånar mig att publien orkar bry sig om eländet.... Kvällens match är mellan två tyska lag, jag gillar tyskland så de "goda" vinner oavsett! :)

Nu tänker jag ta mig mot systemet och ta mig en öl, kompisen har visst uppdaterat sin ölblogg så jag ska kika in där innan jag pyser iväg till Systembolaget, kanske får jag ett bra tips där.

Over and out, ha en trevlig helg alla!

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed