Öl, öl, öl och andra saker som karlar gillar

Fruntimmer ska städa kök och badrum, inte syssla med bilkörning eller politik! Det är ju bara att titta på Socialdemokraternas siffror för tillfället de är rekordlåga och vad sitter på toppen, ja just det en kvinna. Sahlin borde vara hemma och städa badrum och kök istället, där gör hon nytta inte skada!

Lite nostalgi, det var bättre för!1928 inträffade en materiellt svår bilolycka på riksvägen mellan Örkelljunga och Åsljunga. Det var en Örkelljungabo som körde på en köpman från skånes Fagerhult. Vid den efterföljande rättegången i Klippan sades det att Örkelljungabon som var orsak till olyckan fick en förmildrande dom därför han hade druckit brännvin och därför hade svårt att styra.

Och på tal om kvinnor i politik och kvinnor ute i trafiken. Om detta visste dom också mycket bättre förr:

Citat ur körkortsbok år 1920:
De som vållar bilisten de största bekymren, äro dock lekande barn och nervösa fruntimmer. De förra äro under lek både blinda och döva. Att signalera åt dem hjälper i regel ej, och ofta komma de framrusande så nä...ra vagnen att signalen icke blir av betydelse. Där man väntar sig lekande barn såsom vid skolor, lekplatser etc, bör man endast köra fram med yttersta varsamhet, ty man kan sällan hjälpa sig med annan manöver än att stoppa vagnen.
Damer är ofta lika svåra som barnen, ty vid en hornsignal tappar de ej helt sällan koncepterna. att de efter att ha passerat trefjärdedelar av gatan utan vidare vända för att nå den gångbana de nyss lämmnat är intet sällsynt. Ja två, tre gånger kunna de springa fram och tillbaka framför bilen. Stanna och låt dem komma upp på gångbanan!
Handla i övrigt som vid möte med spårvagnar.


Och om man skall återknyta till Sahlin, så verkar hon inte riktigt veta vilken sida vägen hon hör hemma, det verkar som om hon börjar närma sig mitten av vägen.

Min blogg är bland de bättre i landet, dock så är ju den inte så politiskt korrekt, jag är medveten om detta. Jag borde dock också vara utnämnd här

Nu går jag och håller tummarna i hopp om att min omvärld skall förstå att denna bloggpost är ytterst ironisk och skriven mest i syfte att underhålla en smula!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

sep
05

Så sant.

Jesper , klockan:12:05

sep
05

Sorry för att det tog en halv evighet för mig att godkänna din kommentar!

Benny , klockan:12:05

Comments are closed