Öl, öl, öl och andra saker som karlar gillar

Härligt, mer vinter! Jag stannar i mitt badrum idag


skrivet den 14 apr av Benny, klockan:13:02

Så underbart med lite mer vinter, det är så gott att snön är tillbaka! Jag stannar i mitt badrum idag, ligger och njuter i badkaret med några öl och har laptopen uppställd så att jag kan kolla hockey. :)

Snart är det tyvärr sommar och då finns ingen vettig sport att titta på, mest tjejsporter som fotboll och annan dynga. Under sommaren ser verkligen fram emot hösten igen när NHL och Elitserien drar igång på allvar igen.

Ett litet musik tips Jailbreak med AC/DC kan höras hur många gånger som helst passar bra till några öl. Kolla in videon, Bon Scott är den coolaste frontmannen inom rockens historia, vilken röst helt oöverträffad!Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed