Öl, öl, öl och andra saker som karlar gillar

Jag ska köpa ett par snygga trosor


skrivet den 28 dec av Benny, klockan:10:26

Jag skall köpa ett par snygga trosor, inte till mig själv såklart utan till min flickvän. Så här i vinterkylan så skadar det inte att göra det lite hetare i sänghalmen än vanligt. Ni som vill ha lite mer tips om hur man får det lite hetare i sängen kan ju alltid kolla in dessa 20 tips för hetare sex.

Vänstervriden eller högervriden? Det är en gammal debatt, själv har jag en vänstervriden (från mitt eget perspektiv sett). Har det gjorts några undersökningar i hur vridningen påverkar andra saker i livet? Kan tex de med högervridna utrustningar vara lagda åt att rösta höger osv? Nån som vet, eller har egna erfarenheter? ;)


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed