Öl, öl, öl och andra saker som karlar gillar

Jag vill se Heidi utan BH!!En övernattning hos henne vore vore inte helt fel! Hennes kompisar är visst så avis på vad hennes BH innehåller att de inte står ut med henne, i dagens Expressen  kan man läsa att hon beklagar sig över detta. Fy bubblan nu får ni sluta att vara taskiga mot Heidi! Mot att hon bjuder mig på en visning utan BH så kan jag ställa upp och trösta henne, heeeeeeeeela natten!! :)

Brudar gillar visst Badboys! Enligt Veckorevyns säkerligen helt vetenskapliga undersökning visar det sig just i detta nu att 67% av alla brudar faller för badboys!Så, strunta i att behandla tjejer hövligt, ge inte din mor några morsdag presenter! Det har vi grabbar INGENTING för. Tjejer är väldigt konstiga själv så föredrar jag liksom de flesta killar tror jag snälla, goa och hederliga tjejer. Man vill ju inte dras med nått skettskubb!

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed