Öl, öl, öl och andra saker som karlar gillar

Megan Fox är helt klart en av mina favoritbrudar! Även om kanske både har utsatt sin kropp för både fettsugning och ansiktslyft så önskar jag att jag hade röntgen syn varje gång jag ser henne.Hennes pojkvän heter Brian Austin och de flesta män i världen är väl gravt avundsjuka på honom, du kan se en hångelbild av dem här.

Nä nu är det bäst att jag slutar dagdrömma och dregla över brudar och jobbar på ordentligt! Det är torsdag idag och snart helg, helg betydar att man kan dricka öl och slappa, jag ser verkligen fram emot det efter en hård arbetsvecka. Sen får jag nog se till att jobba hårt så att jag börjar tjäna mer pengar, all öldrickning börjar ge mig ett behov av en fettsugning... ;) Men det är det värt, öl är bland de schöööönste drycker man kan inmundiga!!! Over and out.

Och föresten det skall bli jäkligt kul att se Sverige kross Danmark i eftermiddag! Matchen börjar redan 16.00 så jag lär väl missa inledningen men ändå! :)


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed