Öl, öl, öl och andra saker som karlar gillar
Nästäppa, huvudvärk eller tom benbrott vodka hjälper mot allt! I morse vaknade jag med huvudvärk och nästäppa, när jag klev ur sängen trampade jag dessutom på legobit och snubblade, aj aj aj. Benet värkte som s*t*n, ingen vidare bra start på dagen, så jag besölt mig för att ändra på det. Istället för att ta fram en Treo, så valde jag ta ett par stora glas vodka, man skulle kunna tro att jag går till polska läkare när jag gör så här, men det finns en helt annan tanke. Jag är övertygad om att värktabletterna som läkemedelsindustrin tillverkar är skadliga och eventuellt också medvetet beroendeframkallande. Läkemedelsindustrin är ju en konstig bransch som går ut på att den skall ta kol på sig själv så att säga, om de lyckas för bra kommer de ju inte tjäna pengar! Om de tex uppfann ett billigt och bra vaccin mot cancer skulle de ju förlora miljardbelopp! I DN finns en artikel som stödjer mina teorier. Så mitt tips är använda naturmedicinen vodka, ett par glas ger snabb lindring vid smärta och ett bättre humör, tråkiga svenska läkare skulle aldrig rekommendera något sådant men kanske polska läkare eller kanske danska läkare skulle hålla med mig.... Att köra bil och dricka alkohol hör inte ihop, så när du efter ett par rejäla glas vodka dessutom måste gå till jobbet eller puben slipper du jogga och hålla på. Hur man än vänder och vrider på det är INTE kul att jogga!!!!

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed