Öl, öl, öl och andra saker som karlar gillar

Olika människor behöver olika slags kosttillskott, varje människa är unikt skapt och har sina matvanor och behöver därmed också olika slags kosttillskott. För mig är öl det viktigaste kosttillskottet, från att känna mig grinig, passiv och trött så går jag till att känna mig glad, initiativrik och kreativ enbart genom att dricka två till tre öl.

Men öl är inte enbart ett viktigt kosttillskott för mig det är även den bästa friskvård man kan tänka sig då jag har upptäckt att jag har en orgasmpunkt i levern. När levern får kämpa som ett djur dagen efter ett litet kraftigare alkoholintag så har jag erektion nästan hela dagen. Erektionen är dessutom väldigt envis så trots att lustarna tillfredsställs så kommer den tillbaka. Jag har hört från många andra män att de har liknande "problem". Som alla vet så är sex bland den bästa friskvård man kan tänka sig så det här är ytterligare ett gott argument för att se till att man då och då tar sig friheten att dricka ett par extra öl.

Orgasmpunkter kan visst sitta lite var som helst, i dagens expressen noterar jag att det finns människor var orgsampunkt sitter i ryggen. Detta är en intressant placering som öppnar upp för möjligheter när man letar nya ställningar i sängen. :)


Currently rated 5.0 by 2 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

jun
03

Haha, askul teori/inlägg Laughing
Ha en fin kväll

Sandra , klockan:12:13

jun
03

Tackar tackar och ha en bra kväll du också! Smile

Benny , klockan:12:13

Comments are closed