Öl, öl, öl och andra saker som karlar gillar

Systembolaget har bra info om öl


skrivet den 04 aug av Benny, klockan:21:56

Jag satt och fönstershoppade lite på Systembolaget.se idag i vanligt ordning för att spana in om de hade något nytt kul öl att köpa. Jag hittade ett gäng nya pale ale som jag nog kommer beställa hem till mitt lokala systembolag, tack gode gud för Systembolaget föresten grym service och ett grymt sortiment! Vad skulle man göra utan det!

I vilket fall som helst så vill jag rekommendera deras informationssidor om öl, där hittar man mycket bra information. Man kan lära sig allt från grundläggande saker som vilken tempratur öl skall servas i och även om hur öl tillverkas. Mycket informativt, tack Systembolaget!

Det är varmt och gott just nu, djäkla gott väder tur att jag inte har något jobb ;). I vilket fall som helst så längtar jag allra mest av allt efter hösten nu då hockeyn drar igång igen, det är ju dessutom ett OS-år så det är ju extra superintressant i år! Jag kan knappt vänta....


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed